Welkom op de site "Honden van Kos"

home

Via een bemiddeling

Astrid Intveen

Telefoon: (00352) 93 71 86

Telefax: (00352) 26 91 72 86

Luxemburg

Als je overweegt een hond te nemen, denk dan eens aan een zwerfhond. Je kunt er voor zorgen dat deze nog een goed leven krijgt.

Als je geen plaats of tijd hebt voor een hond kun jij op deze pagina lezen hoe je toch kunt helpen!!

Ga je op vakantie naar Kos, lees dan op deze pagina wat je kunt doen als je vliegt, wat je kunt doen als je er bent

.

 


 


Vliegvakantie naar Kos

Ook als u zelf geen hond wilt kunt u ons en het project enorm helpen. Indien u een vliegvakantie naar Kos heeft geboekt kunt u ons helpen met het transport van een hond. Wij brengen de hond naar het vliegveld Kos en bij het vliegveld bij uw aankomst vangen wij de hond weer op. U hoeft verder niets te doen en zich nergens zorgen om te maken. De hond wordt alleen als uw "begeleiding" op uw vliegticket opgenomen.

Misschien kunt u nog andere spullen meenemen!?

Neem kontact op metAstrid Intveen

Telefoon: (00352) 93 71 86

Telefax: (00352) 26 91 72 86

Luxemburg

Er is een duitse vereniging die zich richt op het verplaatsen van honden via vliegvakanties. Klik op onderstaande link of je iets kan doen.

Vakantie op Kos

Kos is een mooi eiland om op vakantie te gaan. Kijk maar eens op onderstaande link. Als je daar bent kun je ook nog helpen.

Op Kos zelf proberen we de toeristen zoveel mogelijk te informeren over de situatie van de honden op Kos en het initiatief om hier iets aan te veranderen Wij vragen om giften in de vorm van geld, maar ook andere zaken zoals blikjes hondenvoer uit de lokale supermarkt zijn welkom.